Online konferens

Internetdagarna är Sveriges viktigaste event för kunskap om internet och digitaliseringens påverkan på individ och samhälle. Du får koll på samhällstrender, inspiration och konkret fortbildning – allt till ett oslagbart pris!

Alla ska ha råd att delta i det digitala samhället
Internetdagarna är en en tvådagarskonferens online som äger rum den 21–22 november 2022. Den är perfekt för dig som vill få de senaste trendspaningarna inom teknik och internet samt kunskap om digitaliseringens påverkan på människa och samhälle. Varje dag inleds och avslutas gemensamt med trendspaningar från keynotetalare som är världsledande inom sina områden. Sedan väljer du mellan sex fördjupande temaspår per dag – allt för att din upplevelse ska bli så givande som möjligt. Dessutom kan du titta i efterhand i 3 månader.

Konferensen är dessutom online så att det blir enkelt för dig att delta oavsett var du bor.

video
play-sharp-fill
Internetstiftelsen

Lämna en kommentar