Maxida Märak släpper musik med Jocke Berg

Två av landets stora hitmakare står bakom Maxida Märak på artistens nya singel. Under fredagen släpps låten ”Korthus” tillsammans med Joakim Berg och Maria Jane Smith.

”Att jobba med Jocke (Berg) är fint på alla sätt. Under min uppväxt så sneglade jag mot Kent, men var inte en del utav den stora skaran följare. Det är i vuxen ålder som jag insett vilken fingertoppskänsla som ligger bakom Jockes skrivande och komposition. Vissa människor besitter en gåva – förmågan att skapa en länk mellan själen och hjärtat ut till den fysiska kroppen som sen kan skapa konst. Jag skulle vilja säga att Jocke har just den gåvan”, säger Maxida Märak i ett pressutskick.

video
play-sharp-fill
Maxida Märak – Nu brinner ängarna (Live kungsträdgården 2021)

Norr Media

Lämna en kommentar